SRR_Final_1-01.png

Van groot belang

Debiteuren- en crediteurenbeheer

In de administratie spelen de debiteuren en crediteuren een grote rol. Deze twee factoren zijn van groot belang voor uw onderneming.

Debiteuren- en crediteurenbeheer

Debiteuren beheer

Om bij te houden wie er bij u een openstaande schuld heeft zullen wij een debiteuren administratie opstellen. Wij zullen dit in overleg wekelijks overhandigen, zodat u weet hoeveel geld u nog tegoed heeft. Wij zullen herinneringen en aanmaningen sturen en de wettelijke rente percentage hanteren wanneer uw geld later wordt betaald dan de betalingstermijn. SRR Beheer zal de debiteuren administratie uit uw handen nemen en neemt de verantwoordelijkheid hierin.

Crediteuren beheer

Om bij te houden bij wie u een openstaande schuld heeft zullen wij een crediteuren administratie opstellen. Wij zullen dit in overleg wekelijks overhandigen, zodat u weet hoeveel geld u nog verschuldigd bent. Wij zullen tijdig binnenkomende facturen verwerken. Wij houden de betalingstermijn aan die op de factuur vermeld staat en voeren de betalingstermijn in de administratie. Indien wij op- of aanmerkingen hebben betreft een inkomende factuur, zullen wij dit aan u terugkoppelen. Wanneer u een akkoord geeft, gaan wij in overleg over tot de betalingen. U hoeft de betalingen niet zelf meer te verrichten. Wij nemen de verantwoordelijkheid hierin.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?